Pikavippi Heti Tilille – Jopa 1000 € Vippi Kuluitta

Espanjalaiset pankit luotottivat katteetonta asuntokuplaa ja saksalaiset sekä ranskalaiset pankit luotottivat espanjalaispankkeja. Niin, ja miksei tehtäisi niin, että Saksan ja Ranskan valtiot sosialisoivat Espanjan pankit ja saavat niiden vakuutena olevat omaisuuden. Suomessa toimiluvan saaneet pankit ovat velvollisia kuulumaan talletussuojarahastoon ja maksamaan sille kannatusmaksuja vuosittain. Jokainen voi miettiä minkälainen paniikki Suomessa olisi, jos Nordeasta ei ensi viikolla suspendu enää rahaa, oli tilillä kuinka paljon rahaa tahansa. Suomessa turhaan piilotellaan kantoja mukamas neuvottelustrategian salaamisen nimissä.

En käsitä miksi tuo pankkien pääomittaminen osakkeita vastaan tuntuu olevan niin pirun vaikeata? Tietenkin FROB voitaisiin jättää välistä pois, jolloin EVM myisi suoraan espanjalaisille pankeille omia velkakirjojaan ja saisi vastineeksi pankkien osakkeita ja vaihtovelkakirjoja. Tuo valuuttapako palautuu jotain kautta keskuspankkiin ja keskuspankki zeal pikavippi lainaa sen takaisin espanjalaisille pankeille. Täytyy toivoa, että tuo rakennuskanta on kuranttia ja houkuttelee halpuudellaan vaikka eläkeläisiä muuttamaan Espanjaan.

Event - The VIPit @ The Houston Art Car Parade Houston Art Car ParadeTuo talletussuoja on juri se valtion takaus. Sen sijaan yleinen taantuma on maksanut todella paljon ja se näkyy myös valtion alijäämässä. Tulevassa Espanjan pankkitukijärjestelyssä, pankkien osakkeita tulisikin vaatia vastineeksi mahdollisimman paljon. Törkeintä nyt tapahtuvassa veronmaksajien kuppaamisessa certains se, että toimenpiteillä suojellaan suurelta osin pankkien osakkeenomistajien varallisuutta, ei niinkää tallettajien varallisuutta.

Pientallettajien suojelu on tarpeellista, mutta pankkien osakkeenomistajien varallisuutta ei pidä turvata veronmaksajien rahoilla. Onko tilanne muuten Euroopassa muuten niin radikaalisti toinen kuin USA: ssa, kun tunnut uskovan, että suunilleen kaikki pankkien rahat tulevat viime kädessä mökinmummoilta? Joo, eipä tässä jää muuta vaihtoehtoa kuin että Suomen pitää myös hakea tukea, samoin kaikkien muidenkin – eihän se EU: n laajuinen solidaarisuus muutoin toteudu. Tässä on nyt menossa etelä-euroopan laajuinen sisäinen devalvaatio. Lisäksi haluaisin tiedustella että jos euroalueen pelastussuunnitelma on palkkojen leikkaaminen, joka on ihan sama asia kuin devalvaatio paitsi kivuliaampaa, haitallisempaa ja tyhmempää eli linjassa talouspoliittisen konseksuksen kanssa, niin mikä se massiivinen vientimarkkina certains jota vasten vienti certains ylijäämäistä?

Saksa tuskin ole tuhonnut Eurooppaa kuin kerran, toisen maailmansodan aikana. V. 6. 25% ja Italia 10v. 5. 9%. Luvatulla pankkituella ei siis muuta merkitystä kuin? Jos tältä pohjalta aletaan Euroopan Yhdysvaltoja rakentamaan, se ei varmaankaan tule kestämään ja historiallisesti arvioituna sisällissodan mahdollisuus sen luhistuessa tuntuu pelottavan suurelta. Euroopan tuho olisi vältetty kohtuullisemmilla rauhanehdoilla.

Ehkä parempi homma olisi tämä: EKP puhaltaa nyt pilliin, ja sanoo, että kaikki Euroopan pankkiirit menevät nyt loppuviikon lomalle. Se tarkoittaisi vaikeita aikoja hetkeksi, mutta saattaisi olla kuitenkin parempi vaihtoehto. Soinilla on tietenkin vahvana aseenaan rehellinen analyysi huonosta valuutta-alueesta, mutta lähestymistavan ongelmana on toisaalta se, että euroalueen hajottaminen olisi kallista, tuhoisaa ja arvaamatonta, ja hän ei edes pyri sitä avaamaan.

Mutta, että nuo tappiot johtuisivat L&B konkurssista certains tuulesta temmattu. Ymmärrän sen, että Suomi liittyi DÉLIRANT: n, mutta en sitä, että Suomi liittyi euroon. Tällä tavalla Suomi ei varmaankaan olisi enää eurokriisin maksaja vaan Suomi olisi saamapuolella! Sanotaan vaikka näin lyhyesti: Eurokriitikoilta on mennyt ohi että nyt ei ole 1999. Ironista kyllä, osittain eurosta johtuen rahoittusmarkkinat ovat integroituneet tavalla joka tekee juuri niistä epätasapainoista joista välkymmät kriitikot varoittivat niin suuria, että hallitsematon purku tulisi äärimmäisen kalliiksi.

Eivät ne irtisanomiset nyt aina sentään nosta kursseja – ja piippalakeilta unohtuu täysin – ne eivät KOSKAAN nosta niitä kursseja pysyvästi ELLEI niillä tehostamistoimilla oikeasti saada firmaa takaisin raiteille. Missä vaiheessa viime aikoina yksityiset ovat (laajamittaisesti) pääomittaneet pankkeja? Missä vaiheessa viime aikoina yksityiset ovat(laajamittaisesti) pääomittaneet pankkeja?

Soini voi esittää tällaisia lääkkeitä, koska tietää, ettei kukaan pane niitä toimeksi, joten hän ei joudu vastuuseen älyttömistä sanoistaan. Tämän suojan määrän tallettaja tietää, joten se ei tule yllätyksenä. Nyt en ymmärtänyt. Molemmilla voi tehdä voittoa. Kansaa ei voi laittaa kiipeliin. Ja varmaan jossain välillä EKP käynnistää sen rahapainon ja inflaation. Tappiot lankeavat jonkun maksettavaksi ja mielestäni riski on sijoittajan, joten tämä kärsii myös tappion eikä hyvin taloutensa hoitanut veronmaksaja, kuten Soininvaaran mallissa.

Jos Fannie ja Freddie ostivat hurjimmillaan 40% myönnetyistä subprime-asuntolainoista, niin mielestäni on aika vaikea väittää niiden olleen mitättömässä sivuroolissa. Soini eikä Soininvaarakaan pysty sitä estämään, tukipaketit ja EVM voivat lähinnä syventää lamaa ja pitkittää syvimmän kauden alkamista. Suomen valtio on hyvää hyvyyttään lisäksi suojellut rikkaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *