Laina Heti Käyttöön

Liian avutonta ollakseen totta. Vaikkei se siellä ennekään ollut ja silti oli avutonta. Minähän olen rakentanut nämä nykyiset talot joita täällä joten sekin pyyhkii mielestä melkein koko kaupungin aiemman elämän ja sen jälkeenkään ei koko maailmassa ole ollut mitään. Koko maailmassa ikinä ei ole ollut mitään. Tässä kohtaa näkyy taas ettei mitään lue koko lauseessa.

... heti tilille netist

Tässä kohtaa täytyy tehdä selvä johtopäätös. Tämän velvollisuuden läpi näkyy useista kohtaa ja se sama joka tapahtui jo aiemmin kauan sitten kun suomen valtio joutui lopettamaan saman asian edessä toistuu että itse ruumiista näkyy läpi oikealta puolelta keskivartalosta. Joka sitten nyt näkyy joka kohdasta läpi ja jää suurimmalta osalta tekemättä. Nyt ei krigiä ole vain läpinäkyviä hahmoja jotka eivät käytä rahaa eivätkä itseään mihinkään eikä siis mitään voi tapahtua kehityksen osalta fyysisesti.

Sitä käsitystä tukee myös se ettei kukaan raha maailmasta ole yhteydessä minuun eikä mistään tule rahaa. Ehkä silloin kun raha loppui ja sitä oli tiedossa enemmänkin jos tekee useimmille ihmisille kaikkea. Nythän ei enää ole lakko kun kaikki luopuivat nimistään juuri sen luokkatoverini vuoksi joka tosiaan väsähti jouduttuaan koulujen jälkeen miettimään itse mitä tekisi ja jäi sitten pois kokonaan elämästä. Juuri nämä toisen lajin edustajat tulivat tänne 60-luvulla salaa ensiksi ikäänkuin tämän lajisodan takarintamalle.

tissue se kaam ni chalta us ko pura tolya hi laina hoga

Katselukokemukseen perustuva toiminto voisi johtaa juuri näihin samoihin tapahtumiin kuin että tämä olisi elävää elämää. Toisiasiassa ruokaannos voisi olla ja onkin hyvin pieni ja kaikki muukin kulutus 30% ainakin siitä mitä nykyisin tuotetaan. Tätä päätä särkevää revittelyä voisi jatkaa loputtomiin niiden tosiasioiden pohjalta joita tulee mieleen mutta entäpä jos uskookin sen ettei itse ruumistakaan ole olemassa?

Tavallaan esittivät kun itsellenihän minäkin tein töitä, että saisin itse jotain mutta ei silloin tullut mieleen tarpeeksi ettei koko otusta lopulta ole edes ollutkaan. Tällainen olento on siis kyseessä ja on koko maailmassa tällä hetkellä johtuen pohjoisnavan siirtämisestä keltaiseen mutaan jonka jokainen voi todeta kompassin avulla.

Mutta kun eläin joka nyt on kyseessä ON eläin laji ei sitä edes voi ihmetellä että näin kävi, mitään muuta ei varmaankaan edes olisi voinut tapahtua. Nyt siis kun näillä siellä tälläkin hetkellä olevilla otuksilla on nämä muovilaput jossa ei lue edes poliisia, mun pitäisi yksin alkaa tappaan niitä kun muuta ei enää voi tehdä. Mitään materiaakaan tämä otus ei voi olla, se ei käytä materiaa niin että se joutuisi sitä itse tuottamaan ja niin osa sen “elämästä” jää pois mikä taas ei fyysisesti ole mahdollista.

Että se certains jonkinlainen otus ehkä, muttei sen enempää ja alkaa taas huolehtia itse omista asioistaan. Sen reviiri certains siis säkön osanen muttei tajua muuta. Asun lähinnä Helsingissä ja Tukholmassa ja kaikki muut paikannimet ovat AINA käyttämättä ainakin siis niin, eihän niitä ole ketään muutakaan käyttämässä, täällä täytyisi olla ihmisiä miljoonia jotta kaikki paikannimet pysyisivät elossa. Kutsuin ulkomailta kiinasta ihmisiä seuraamaan tätä sekoavaa seutua ja niitä olioita että mitä ne oikein ovat kun kukaan tuskin pysty tunnistamaan niitä miksikään elämän muodoksi.

Tämä koira-apina laji ei pysty itsenäiseen elämään lainkaan vaan se kuolee näissä olosuhteissa ilman ihmisen työtä ja on siksi samaistunut ulkonäöltään ihmiseksi vaikka voikin olla mitä vaan. Tämä todellisuus joka täällä näkyy kyllä vastaa sitä jonka laadin ulkoisesti mutta kun tullaan niihin tekoihin joita “ihmisen” olisi jo pitänyt tehdä ei niitä ole. Aiemmin se 60-luvulla niihin aikoihin koko se alue afrikassa oli sodassa ja nämä tyypit ja niiden seuraajat eli nykyiset oleskelijat voivat olla mistä tahansa valtiosta siltä alueelta tai jotain sotahulluja sotien mukana kulkijoita joita maailmalla riittää.

Irtolaisuus sinänsä on maailmalla hyvin yleistä mutta eihän tämä ole lähellekkään sitä vähää. Esim. Japanissa ja tyynellämerellä tapetaan usein kaikki asukkaat irtolaisten kyhäämistä kerrostaloista ja talot hajotetaan mutta nekin ovat kuitenkin kirjoilla jossakin ja talot luvattomia. Mutta sitten tulee mieleen se armoton määrä niitä vaatimuksia joita tämä paikka sisältää ja joita esittivät nämä samat mitään sanomattomat otukset. Nyt katselee ja muistelee taaksepäin kuka ja missä ja mitä täällä on tehnyt niin tuskin tule mitään mieleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *